28 Adet Tekerlekli Sandalye Teslimi Yapıldı

İstanbul Tokat Dernekler ve İstanbul Pendik Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından başlatılan “Engel Olma Destek Ol” kampanya kapsamında, 28 adet tekerlekli sandalye belediyemize teslim edildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, engelliler için başlatılan kampanyanın çok anlamlı olduğunu ifade etti. Kılıç, “Bunun için köy ve mahalle muhtarları ile irtibata geçip, gerçekten ihtiyaç sahibi engellilerimize bu 28 adet tekerlekli sandalyeyi teslim edeceğiz. Bu kampanyayı başlatan dernek başkanlarımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz” dedi.

Program’da İstanbul Tokat Dernekler Başkanı Ahmet Yılmaz’a, İstanbul Pendik Tokatlılar Dernek Başkanı Fevzi Zeybek’e, Asya Tokatlılar Dernekler Federasyonu Başkanı Ekrem Sevinç’e Başkanımız Cemil Kılıç, Kaymakamımız Berker Çırak ve engelliler adına Mücahit Çakır teşekkür plaketi takdim etti.

Reşadiye Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen törene Reşadiye Kaymakamımız Berker Çırak, Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, AK Parti Reşadiye İlçe Başkanı Av. Sefa Yiğit, MHP Reşadiye İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile daire müdürleri katıldı.

SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ! DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

İlçemizde doğalgaz çalışmaları bugün itibariyle Atatürk Caddesi’nden başlatıldı. Belediye Başkanımız Cemil Kılıç yaptığı açıklamada “Göreve ...