AK Parti Tokat Milletvekilimiz Zeyid Aslan, köy muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

19 Mart 2018 tarihinde AK Parti Tokat Milletvekilimiz Zeyid Aslan, Reşadiye’de köy muhtarları ile kahvaltıda bir araya gelerek muhtarların sorunların çözümü için fikir alış verişinde bulundu.

Reşadonya Kent Ormanında AK Parti Reşadiye İl Genel Meclis Üyeleri tarafından düzenlenen kahvaltı programına AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, AK Parti Reşadiye İlçe Başkanımız Av. Sefa Yiğit, Hasanşeyh Belediye Başkanımız Recep Külekçi, Baydarlı belediye Başkanımız İlyas Demir, AK Parti İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Daim Namlı ile Yusuf Avşar ve Belediye Meclis Üyeleri ile köy muhtarları katıldı.

Selamlama konuşmasını yapan Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç ise “Saygı değer muhtarlarımız hepiniz toplantımıza hoş geldiniz. Reşadiye mahalleleriyle, köyleriyle, beldeleriyle bir bütündür. Bunlar olmayınca Reşadiye olmaz. Hep birlikte Reşadiye’yiz diyoruz. Biz sorunlarınızı çözmeye çalışıyoruz. Çoğunluğu da çözülmüş durumda. Tatbikî daha iyilerine layıksınız. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. 7 düvel değil, 77 düvele karşı mücadele ediyoruz. Bunun için dua edip halimize şükür etmemiz gerekiyor. İnşallah daha her şey daha iyi olacak” dedi.

İlçelere yapılan yatırımların aynısını köylere ve beldelerimize yapmaya çalıştıklarını ifade eden AK Parti Reşadiye İlçe Başkanımız Av. Sefa Yiğit, “Bunları yaparken sizlerin düşünceleri, problemleri bizim için önem ifade ediyor. Bizler sizleri her zamanki gibi dinleyeceğiz. Problemlerinizi dinleyeceğiz ve çözüm oluşturma noktasında bütün gayretlerimizi göstereceğiz. Ben tekrardan sizlerin bu programa iştirak etmenizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtarları mesai arkadaşları gördüğünü belirten AK Parti Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, toplantının 10’unsunuda Reşadiye’de gerçekleştiriyoruz dedi.

Dizer, “Değerli arkadaşlar Reşadiye’nin bende ayrı bir yeri var. Üniversite hayatımda 4 yıl boyunca hemen yanı başımda odamızı paylaştığımız ekmeğimizi aşımızı paylaştığımız çok yakın bir arkadaşımla aynı üniversitede okuduk. Halen kukumuz devam ediyor. O yüzden ondan kaynaklı Reşadiye’ye çok sık gelip giden birisiyim. Değerli arkadaşlar biliyorsunuz artık mart ayı içerisindeyiz. Bu ay sonu itibariyle çalışmalarımıza başlayacağız. İş planımız gereği Nisan ayı içerisinde işlerimiz başlayacak. İşlerimiz başlamadan önce muhtarlarımız ile bir araya gelelim, programımızı köylerimize yapacağımız işlerimizi istişare edelim. Eğer bir eksiğimiz varsa bunların tespitini yapalım. Bir yıl sonra seçimimiz var. Sadece bizim değil, Sizlerin de seçimi var.. Sizlerde seçime gireceksiniz dolaysıyla sizlerin de köylerde sizlerin yapacaklarınız var. İstekler var. Sizlerin elini rahatlamak açısından biz bu toplantıları önemsiyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, muhtarların sorunlarını dilendi.

SAYGIDEĞER REŞADİYELİ HEMŞEHRİLERİMİZ

İlçemizde şu ana kadar hiç görülmemiş yatırımlar yapılmaktadır. Bu yatırımlar;   1- 35 km içme ...