BAŞKANIMIZDAN ÇOCUKLARA DONDURMA İKRAMI

Belediyemiz Kültürel ve Sosyal Etkinlikler kapsamında Ramazanın maneviyatına uygun programlar sunulmaya devam ediyor.
Ramazan coşkusunun tüm hızıyla devam ettiği Ramazan Etkinlikleri programımızda bu gece ailelerimiz ve çocuklarımız için Kur’an Tilaveti, ilahiler, semazen gösterileri ve çocuklarımız için Hacivat- Karagöz gösterimi ile devam etti. Gece boyunca Belediyemiz tarafından çocuklarımıza dondurma ve ailelerimize parklarımızda çay ikramı sunuldu. Belediye Başkanımız Cemil Kılıç bir ara dondurma tezgahının başına geçerek çocuklara dondurma ikramında bulundu.

Üniversiteli öğrencilerimizden yaşlılara sağlık hizmeti

İlçemizde üniversiteli öğrencilerimiz tarafından yaşlılara yönelik ateş, tansiyon ve nabız ölçümleri yaparak sağlık hizmeti veriyor. ...