Başkan Kılıç, Mağaza Açılışı Gerçekleştirdi

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç Kurtuluş Mahallemizde hizmete başlayan “AHLE BUSE” isimli giyim mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışta ayrıca İlçe Müftüsü Necmettin Saydan, MHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, işletme sahipleri ve davetliler yer aldı.

Açılış öncesinde konuşan Başkan Kılıç şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Reşadiye’miz de giyim sektöründe faaliyet gösterecek olan bir işletmenin açılışını yapıyoruz. İşletme sahiplerine bol ve hayırlı kazançlar diliyor, alışveriş merkezinin Reşadiye’ye hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından işletmeyi gezen Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, yetkililerden işletme ile ilgili bilgiler alarak reyonları gezdi ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Öğrencilere Forma Hediye Edildi

Reşadiye Belediye Başkan Yardımcımız Hakan Ünal, makamında öğrencilere forma hediye etti. Bir grup öğrenci geçtiğimiz ...