Başkan Kılıç, Öğrencilere Forma Hediye Etti

Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, kız öğrencilere forma hediye etti.

Reşadiye Atatürk Ortaokulu’ndan 9 öğrencimiz, Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç’ı makamında ziyaret ederek; okullarının kurmuş olduğu turnuvasında oynamak için forma ihtiyaçlarının olduğunu belirtmişlerdi. Başkan Kılıç, öğrencileri makamına davet ederek isimlerinin de yazılı olduğu 9 adet formayı hediye etti.

Çocukların eğitimlerinin yanında her zaman sporla da ilgilenmelerinin güzel bir şey olduğunu ifade eden Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, “Çocuklarımız için her türlü desteği elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz. Atatürk Ortaokulu 5/B sınıfından öğrenciler geçtiğimiz günlerde okulun futbol takımının forma ihtiyacı olduğunu belirtti. Bizde 9 adet formayı öğrencilerimize hediye ettik. Çocuklarımızın sağlıklı birey olarak yetişmeleri ve sporun bir yaşam biçimi olarak hayatlarında yer etmelerini sağlamak istiyoruz. Bu konuda Reşadiye Belediyesi olarak destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Öğrenciler ise Başkan Kılıç’a teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, AK Parti Belediye Meclis Üyelerimizden Metin Otyakmaz ve Levent Kaya öğrencilerimiz ile birlikte hatıra fotoğrafı çekindi.

CADDELERİMİZE SICAK ASFALT DÖKÜMÜNE BAŞLANDI

Altyapı,kaldırım, drenaj ve temel malzeme serim çalışmalarımızın bittiği Atatürk Caddesi, Şehit Erkan Yiğit Caddesi, GOP ...