Başkan Kılıç’ın 23 Nisan Mesajı

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Yüce milletimizin ve devletinin geleceği olan yavrularımız; sizler milletimiz ve ortak değerlerimiz için umut ve güven kaynağısınız. Siz; sizden sonra gelecek olan nesillerin, sizler gibi mutlu ve umutlu olabilmesi için büyük sorumluluklar üstleneceksiniz. Bu nedenle size inanıyor ve sonsuz bir güven duyuyoruz. Biliyoruz ki, yarınlarımız emin ellerdedir. Bu vesileyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal’i, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum.”

Meydan Parkı Çalışmaları Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, ilçe merkezinde bulunan oturma parkı yıkılarak yerine bin metrekarelik alanda Meydan ...