Başkan Kılıç’ın Berat Kandili Mesajı

Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç,  Berat Kandili nedeniyle mesaj yayımlayarak tüm İslam âleminin kandilini tebrik etti.

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç’ın, Berat Kandili nedeniyle yayımladığı mesaj şöyle:

“İslâm alemi olarak ramazan ayının habercisi olan Berat kandiline kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Berat Kandili, Allah’ın engin rahmet, lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek, kullarına bağışlanma kapılarını ardına kadar araladığı; müminlerin dualarına icabet ettiği, günahlarını affettiği, yapılan ibadetleri normal zamanlardan kat kat fazla mükâfatlandırdığı bir zaman dilimidir. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Berat Kandilini tebrik eder, birliğimize ve beraberliğimize vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim.”

Meydan Parkı Çalışmaları Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, ilçe merkezinde bulunan oturma parkı yıkılarak yerine bin metrekarelik alanda Meydan ...