Başkan Kılıç’tan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, mesleki ilkelerden taviz vermeden gazeteciliğe katkı sunan medya mensuplarının, toplumsal huzur ve barışın tesisinde önemli bir rol üstlendiklerini söyledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Kılıç, gazetecilerin gününü kutlayarak, “Zor şartlar altında kamuoyunu bilgilendirmek için çalışan gazeteciler, mesai mefhumu gözetmeden kutsal bir görevi yerine getiriyor. Mesleki ilkelerden taviz vermeden gazeteciliğe katkı sunan medya mensupları, toplumsal huzur ve barışın tesisinde de önemli bir rol üstlenmiştir. Gecesini gündüzüne katarak ülkemizin milli menfaatleri doğrultusunda çalışan gazetecilerin sosyal hakları başta olmak üzere sektöre yönelik her türlü iyileştirici, yapıcı ve düzenleyici çabayı destekliyoruz. Demokrasinin ve ülkemizin yanında saf tutarak mesleğini icra eden gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Meydan Parkı Çalışmaları Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, ilçe merkezinde bulunan oturma parkı yıkılarak yerine bin metrekarelik alanda Meydan ...