BAŞKAN KILIÇ’TAN 15 TEMMUZ MESAJI

Sevgili Reşadiyeliler;

Yüce Milletimizin, Şanlı Bayrağımızın, Büyük Devletimizin, Vatanımızın ve Dinimizin varlık ve bekasına kasteden FETÖ  terör örgütünü, asrın haşhaşilerini, yerli ve yabancı işbirlikçilerini darbe teşebbesünün birinci yılında nefretle lanetliyor,  dünya ve ahirette  hak ettikleri  cezayı  almalarını Allah’tan niyaz ediyorum.

Hain FETÖ’cü ve işbirlikçi terör örgütlerinin saldırılarına karşı vatanı, milleti, bayrağı dini ve devleti için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehit yakınlarımıza ve Gazilerimize Sabr-ı Cemil temenni ediyorum. Cenab-ı Hakk bu millete böyle hain saldırılar yaşatmasın. Milletimizin;  Vatan, Millet, Bayrak, Din ve Devlet sevgisini bu değerleri koruma ve kollama uğruna mücadele azmini dünya var oldukça daim kılsın inşallah.

Sevgili Reşadiyeliler, 15 Temmuz Unutma Unutturma sloganıyla bu ruhu  devam ettirmek için 15 Temmuz 2017 Cumartesi Günü akşamı sizleri Hükümet Meydanına Demokrasi, Milli Birlik ve Kardeşlik nöbetine davet ediyorum. Milletimizin 15 Temmuz Şanlı Mücadelesini tebrik ediyorum.

Selam ve Dua ile Allah’a emanet olunuz.

KERBELA İSLAM ÜMMETİ OLARAK HEPİMİZİN ORTAK ACISIDIR.

Kaymakamımız İbrahim GÜLTEKİN ile Belediye Başkanımız Cemil KILIÇ Karşıkent Cemevi’nde ilçe protokolü ve vatandaşlara aşure ...