Başkanımız Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Pazar esnafını ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, bu kez pazar esnafını ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi
Pazar tezgâhlarını tek tek dolaşarak esnafların istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkanımız; Pazar yerinde alışveriş yapan halkla da sohbet etti. Başkanımız Cemil Kılıç: ”Fırsat buldukça esnaflarımızı ziyaret etmeye ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye çalışıyoruz. Esnaflarımızı dinleyerek hem eksiklerini hem de Belediyemizden beklentilerini öğreniyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerle halkımızın ve esnaflarımızın ne istediklerini bilerek ortak akıl ile hareket etmeye özen gösteriyoruz. Karşılıklı iletişim içinde olmaktan da mutluluk duyuyoruz. Bu ziyaretler esnasında, esnaflarımıza proje ve çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz” dedi.

SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ! DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

İlçemizde doğalgaz çalışmaları bugün itibariyle Atatürk Caddesi’nden başlatıldı. Belediye Başkanımız Cemil Kılıç yaptığı açıklamada “Göreve ...