Başkanımız Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Pazar esnafını ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, bu kez pazar esnafını ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi
Pazar tezgâhlarını tek tek dolaşarak esnafların istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkanımız; Pazar yerinde alışveriş yapan halkla da sohbet etti. Başkanımız Cemil Kılıç: ”Fırsat buldukça esnaflarımızı ziyaret etmeye ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye çalışıyoruz. Esnaflarımızı dinleyerek hem eksiklerini hem de Belediyemizden beklentilerini öğreniyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerle halkımızın ve esnaflarımızın ne istediklerini bilerek ortak akıl ile hareket etmeye özen gösteriyoruz. Karşılıklı iletişim içinde olmaktan da mutluluk duyuyoruz. Bu ziyaretler esnasında, esnaflarımıza proje ve çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz” dedi.

KUDÜS, KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR!

ABD’nin Kudüs provokasyonu tüm dünyada ve yurdumuzda olduğu gibi ilçemizde de protestolarla karşılandı. TÜGVA öncülüğünde ...