Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, 12 Mart 1921’de kabul edilen İstiklal Marşı’nın 97’inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi; “İstiklal Marşı bir milletin bağımsızlık aşkının, imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın, milli değerlerimizi ve ideallerimizi yansıtan azim ve fedakârlıkla verilen kurtuluş mücadelesinin mısralara dökülmüş ifadesidir. İstiklal Marşı milli birlik ve beraberliğimizin mutabakat belgesidir.
İstiklal Marşı, Türk Milletinin dünyaya bildirisi ve bağımsızlığının tescilidir. İstiklal Marşımız, şanlı geçmişimiz, umut dolu istikbalimiz ve lekesiz istiklalimiz adına yazılmıştır. Milli sözleşmemizdir. Milletin kader, kıvanç ve tasa birliğinin tercümanıdır. İstiklal Marşımız, bu yurdun bütün evlatlarının gönlüne nakşolmuş, bizi anlatan, en güzel destandır.
Bu yüce millet İstiklal Marşımızın TBMM’ de kabul edilişinin 97’inci yıl dönümünde, bugün bile güzel vatanımız ve onun bölünmez bütünlüğü için sayısız şehitler vermektedir. Kınalı kuzularını vatan sağ olsun diyerek toprağa değil, kalbine gömen eli öpülesi analar sayesinde bayrağımız ve milletimiz, ezelden beri olduğu gibi ebediyete kadar da birbirinden ayrılmayacak ve yok olmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün 97’inci yıl dönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’u, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

SAYGIDEĞER REŞADİYELİ HEMŞEHRİLERİMİZ

İlçemizde şu ana kadar hiç görülmemiş yatırımlar yapılmaktadır. Bu yatırımlar;   1- 35 km içme ...