Belediye Başkanımız Cemil Kılıç Altyapı Çalışmaları ve Çöp Nakil İstasyon Çalışmalarını İnceledi

Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, İller Bankası Bölge Müdürü Harun Cesur ve yüklenici firma yetkilileri ile birlikte alt yapı çalışmaları hakkında istişare toplantısı yaptı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kılıç, Bölge Müdürü Harun Cesur ve beraberindeki yüklenici firma yetkilileri ile birlikte alt yapı çalışmalarının başlanacağı Çermik mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Ardından Kayalık Mahallesi Taşperçin mevkisinde devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, personellere çalışmalarında kolaylık diledi.

Reşadiye Belediyesi tarafından Ata Küçük Sanayi Sitesi mevkisinde yapımı devam eden Çöp Nakil İstasyonunda da  incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cemil Kılıç, hizmete açılacak olan istasyonun Reşadiye için çok önemli olduğunu belirtti.Başkan Kılıç; çöplerin, özel tasarlanmış tırlarla değerlendirilmek üzere geri dönüşüm tesisine gönderileceğini ifade etti.

Başkanımızdan Kaymakam Çırak’a Ziyaret

Reşadiye Belediye Başkanımız cemil Kılıç ile Belediye Meclis Üyelerimiz, ilçemizde yeni görevine başlayan Kaymakamımız Berker ...