Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Din Görevlileri Buluştu

Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, ilçede görev yapan din görevlileri ile yemekli istişare toplantısı düzenledi. Belediyemiz tarafından ilçemizde tamamlanan, devam eden ve hedeflenen projeler hakkında din görevlilerimize bilgi vererek, taleplerini dinledi.

Reşadiye Kent Ormanı’nda düzenlenen yemekli istişare toplantısında din görevlileri ile buluşan Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Din görevlileri ile öğlen yemeğinde bir araya gelen Başkan Kılıç, katılım sağlayan din görevlilerine teşekkür ederek; Belediyemizin halk ile buluşma programları çerçevesinde imamlar, öğretmenler, diğer kesimlerdeki tüm kanaat önderleriyle bu programlar sayesinde sohbet etmek, dertlerimizi, sıkıntılarımız dile getirmek için bir araya geliyoruz. Allah razı olsun biz köylere ve en ücra yerlere gittiğimizde sizlerin çayını çorbasını içiyoruz” dedi.

“DEVLETİMİZ, BÜYÜK BİR DEVLET OLMA YOLUNDA İLERLİYOR”

Devletimiz büyük devlet olma yolun da olduğunun altını çizen Başkan Kılıç, İnşallah Cenabı-ı hakkın içeride ve dışarıda milletin varlık ve bekası için, devletin varlık ve bekası için çaba sarf eden silahlı kuvvetlerimize, bütün emniyet güçlerimize Cenabı hak sabır, sağlık ve selamet versin. Onları muzaffer eylesin, şehit olan kardeşlerimize de Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE’YE KİMSE YAN BAKAMAYACAK”

‘Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır’ Mehmet Akif Ersoy’un dizelerini hatırlatan Başkan Kılıç, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Bu belaları bu sıkıntıları devlet olarak en kısa sürede atlatacağız. Güçlü devlet olmak zorundayız. Avrupa ile Amerika ile dünyanın süper güçleri ile baş edecek güce sahip olmak zorundayız. İnşallah son 15 yılda devletimiz milletimiz birbiriyle kaynaştı, birleşti ve bu toparlanmayı gördü. İşte bu son harekâtta birilerine karşı savaş veriyoruz işte; eskiden 7 düvel diyorlardı. İşte Irakta, Suriye’de 63 tane ülke var. Birde içeride hainlerimiz var. Ama buna rağmen devletimiz bunları alt etmeye, baş etmeye muktedir hale geldi. İnşallah bundan sonra da gücünü kuvvetini ispat ettikten sonrada daha hiç kimse bize yan bakamayacak.

“SİZLER MANEVİ MİMARLARSINIZ”

Bize kurulan tuzaklar ile bu oyunlarla bizim ayaklarımıza çelme takmaya cesaret edemeyecekler. Allah’ın izniyle Türkiye bir siyasi parti meselesi olmaktan çıktı. Bir ümmetin, bir İslam’ın mağdur ve mazlum milletlerin yegâne meselesi ve baktığı izlediği ve umut bağladığı ülke haline geldi. Bunun için bizlerin vebali büyük. Yani bu vebali taşıyacağız inşallah. Hani bizde ilçelerin, illerin veya yönetici olarak ekonomik olarak, sosyal olarak gelişmesi ve kalkınmasını inşallah yaparken sizlerde manevi mimarlarısınız. İnancımızı, imanımızı kaynağından sulandırmadan
bulandırmadan özünde nasılsa biz olduğu gibi gönülde taşıyıp gerektiği şekilde evlatlarımıza insanlarımıza anlatacaksınız” şeklinde konuştu.

Ev sahipliği yapan Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, masaları tek tek dolaşarak din görevlileri ile yakından ilgilendi. Daha sonra hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile program son buldu.

Başkan Kılıç’tan Hastalara Anneler Günü Sürprizi

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Anneler Günü dolayısyla eşi Canan hanımefendi ile birlikte Reşadiye Devlet Hastanesi’ni ...