Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Kadro Alan Personeller ile Kahvaltıda Bir Araya Geldi.

Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, eşi Canan hanımefendi ve Belediye Başkan Yardımcımız Hakan Ünal, kadroya geçiş yapan 26 taşeron personelimizin düzenlemiş olduğu sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Belediyemizde kadroya geçiş yapan 26 taşeron işçimiz tarafından “Birlik ve Beraberlik” adı altında organize edilen kahvaltı programı yapıldı. AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile taşeron işçilerine çalıştıkları kurumlarda kadrolu olma imkanı sağladığını ifade eden Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, kahvaltı programında birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Başkanımız Cemil Kılıç. yıllardan beri beklenen ama bugüne kadar hiç kimsenin yapmaya cesaret edemediği milyonlarca kardeşimizi ilgilendiren bir yasayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan hayata geçirdiğini ifade ederek, Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hayırlı ve mübarek olsun dedi.

İstanbul Milletvekilimiz Sırakaya Belediye Başkanımızı ziyaret etti.

Ak Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Zafer Sırakaya, Başkanımız Cemil Kılıç’ı ziyaret etti. Ak Parti İstanbul ...