Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Kelkit Vadisi Park Projemizi, Fen İşleri Müdürümüz İsa Avşar ile yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Kelkit Park Projesi ile ilgili yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

“İlçemizin doğası da göz önünde tutularak tabiat ile iç içe yeşil alan olarak planladığımız projede; bisiklet yolu, yürüyüş yolu, havuzlar, otopark alanı, oyun parkları ve oturma bankları yer alacak. İnşallah, 2018 yılı içerisinde bu projemiz tamamlanacak”

CADDELERİMİZE SICAK ASFALT DÖKÜMÜNE BAŞLANDI

Altyapı,kaldırım, drenaj ve temel malzeme serim çalışmalarımızın bittiği Atatürk Caddesi, Şehit Erkan Yiğit Caddesi, GOP ...