Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Kelkit Vadisi Park Projemizi, Fen İşleri Müdürümüz İsa Avşar ile yerinde inceledi.

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Kelkit Park Projesi ile ilgili yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

“İlçemizin doğası da göz önünde tutularak tabiat ile iç içe yeşil alan olarak planladığımız projede; bisiklet yolu, yürüyüş yolu, havuzlar, otopark alanı, oyun parkları ve oturma bankları yer alacak. İnşallah, 2018 yılı içerisinde bu projemiz tamamlanacak”

Meydan Parkı Çalışmaları Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, ilçe merkezinde bulunan oturma parkı yıkılarak yerine bin metrekarelik alanda Meydan ...