BELEDİYE BAŞKANIMIZ CEMİL KILIÇ, STK’LAR İLE BULUŞTU

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Sivil Toplum Kuruluşları ve Sendika Temsilcileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, ilçemizde yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

“100 YILLIK ALT YAPI SORUNUNU ORTADAN KALDIRIYORUZ”

Üst yapıya başlamadan önce 100 yıllık alt yapı sorununu ortadan kaldırmak için ilçe genelinde çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Kılıç; İçme suyu, yağmur suyu, kanalizasyonu, doğal gazı, elektriği, telefonu hepsini bir yer altına aldıktan sonra üst yapıya başlayacağız. İnşallah ana caddeleri asfalt yapacağız, kaldırımları yenileceğiz. İlçemizi yaşanabilir hale getiririz. İlçeden gelen gurbetçi vatandaşlarımız daha rahat etmeleri için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

“DOĞALGAZ İLÇEMİZİ CANLADIRACAK”

Niksar, Başçiftlik üzerinden Reşadiye’ye doğalgaz ana hat borusunun geleceğini vurgulayan Başkan Kılıç, “2018’in 10’uncu ayında da Reşadiye’ye doğal gazı verecekler. İnşallah önümüzdeki kış ayında doğal gaz yanacak. Bu vesile ile emeklilerimiz gurbetçilerimiz memleketlerine inşallah dönerler. Bu vesile ile nüfusumuz biraz daha artacak ve ilçemiz canlanacaktır. İlçemiz daha da gelişmiş ve kalkınmış hale gelir.” ifadelerini kullandı.

İlçe merkezinde okulların da yenilendiğini ifade eden Başkan Kılıç, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“KAMU VE OKUL BİNALARI İÇİN YER TAHSİS ETTİK”

Bütün Kamu Kurumlarının ilçede olması için gerekli çabaların gösterildiğini ve yeni okulların, kamu binalarının yapılması için belediye olarak arsa tahsisi yapıldığını ifade eden Başkan Kılıç, konuşmasına şu şekilde devam etti; “İlçemizdeki Jandarma Karakolu için yer arayışı içindeyiz. İnşallah karakolu oradan kaldıracağız. Yine ilçemizde yaşlı, mağdur ve engelli vatandaşlarımız Niksar’a gitmemeleri için ilçemize Evde Bakım Hizmet Kurumu açılıyor. Bu resmi kurumun gelmesi içinde bizden yer talep edildi. Belediye olarak özel bir iş yerini kiraladık ve teslim ettik. İlçemize bir Sosyal Güvenlik Kurumu binası bu sene yapılacak. Yani insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılarsak bir daha Niksar’a Tokat’a gitmek zorunda kalmayacaklar. Hükûmet binası yenilecek. Gençlik Merkezi bu sene yapılacak. Bu hizmetlerin gelmesi için biz elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Zamanında okullara yer tahisisi yapılmamış biz AK Partili belediye olarak ilçemizin geleceği için çalışıyoruz. İlçemize bütün kurumların gelmesi için arsa, yer gösteririz. İnşallah 10 dönümlük araziyi tahsis edersek TOKİ’yide kısa sürede getireceğiz.” dedi.

Reşadiye’nin sorunlarının istişare edildiği, yapılanların ve hedeflenen çalışmaların konuşulduğu yemeğe Belediye Meclis Üyelerimizde iştirak etti.

Başkan Kılıç’tan Hastalara Anneler Günü Sürprizi

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Anneler Günü dolayısyla eşi Canan hanımefendi ile birlikte Reşadiye Devlet Hastanesi’ni ...