Belediye Başkanımız Cemil Kılıç’ın, “10 Kasım” Mesajı

Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79’uncu yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkanımız mesajında; toplumun her kesimini kucaklayan, adını dünya tarihine yazdıran büyük bir liderin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 79’uncu yılında, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle andığını vurguladı.

Başkanımız Cemil Kılıç mesajında şunlara yer verdi:
“10 Kasım’ları bir matem, bir yas günü olarak görmüyoruz. Bizler 10 Kasım’ları, onun ‘Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar’ sözünün ışığında, fikirlerine ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmamız ve her zamanki gibi bir ve beraber olmamız gereken bir gün olarak gördük. Büyük Atatürk bize, ülke için vatan için bayrak için ve kutsal saydığımız değerler için çalışmayı, gayret etmeyi, yılmamayı, ümit etmeyi, fedakârlığı öğretti. Ona olan sevgimizi ancak ve ancak ondan öğrendiklerimizi hayata geçirerek gösterebiliriz. Şunu gururla söyleyebilirim ki Türkiye, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ilerlemesini kararlılıkla sürdürmektedir.

Başkanımız, ebediyete intikalinin 79’uncu yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını bir kez daha şükran ve rahmetle andığını belirtti.

Başkanımızdan Kaymakam Çırak’a Ziyaret

Reşadiye Belediye Başkanımız cemil Kılıç ile Belediye Meclis Üyelerimiz, ilçemizde yeni görevine başlayan Kaymakamımız Berker ...