Belediye Başkanımız Cemil Kılıç’ın Öğretmenler Günü Mesajı

Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç; öğretmenlerin tüm insanlığa yön verecek kadar kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek, ‘Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır’ dedi.

Çocuklarımızın geleceğe hazırlanması ve ülkemize faydalı fertler olarak yetiştirilmesinde gece-gündüz demeden emek sarf eden Tüm öğretmenlerin “Öğretmenler Gününü” kutladığını belirten Başkanımız, “Başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş olan bütün öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diler, emekliye ayrılmış olanlara da aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmeleri temennisiyle selam, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Başkan Kılıç’tan Hastalara Anneler Günü Sürprizi

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Anneler Günü dolayısyla eşi Canan hanımefendi ile birlikte Reşadiye Devlet Hastanesi’ni ...