Belediye Başkanımız Cemil Kılıç’tan Askıda Ekmek Projesi’ne Destek

CK Çamlıbel Elektrik’in sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde başlattığı ‘Askıda Ekmek’ kampanyasına Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, projeye destek vereceğini açıkladı. CK Çamlıbel Elektrik Perakende Satış A.Ş Tokat İl Müdürü Aykut Ayan ve Reşadiye İşletme Şefi Ersin Çağlar, Belediye Başkanımız Cemil Kılıç’ı ziyaret ederek, projeye verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Reşadiye’de 10 noktada, Tokat genelinde 150 noktada hayırseverlerle ihtiyaç sahibi vatandaşların buluşmasını sağladıklarını belirten Aykut Ayan,”Askıda Ekmek projesi ile bugüne kadar Tokat2ta yaklaşık 20 bin, Sivas, Tokat ve Yozgat genelinde ise toplam 200 bin ekmeğin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına yardımcı olduk.” dedi.

Belediye olarak ‘Askıda Ekmek’ benzeri sosyal sorumluluk projelerine her zaman katkıda bulunduklarını kaydeden Belediye Başkanımız Cemil Kılıç ise böyle bir kampanyaya destek vermekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Başkan Kılıç’tan Hastalara Anneler Günü Sürprizi

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Anneler Günü dolayısyla eşi Canan hanımefendi ile birlikte Reşadiye Devlet Hastanesi’ni ...