Belediyemiz Turnuvaya Ev Sahipliği Yaptı

Reşadiye Kelkit Halı Saha Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Baydarlıspor oldu.

İstanbul’da köy derneklerimiz tarafından organize edilen Reşadiye 4. Kelkit Halı Saha Futbol turnuvası finalinde Reşadiye Belediyesi ev sahipliği yaptı. İlçe stadyumunda oynanan karşılaşmada Baydarlıspor, İsmailiyespor’u 1-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada dereceye giren İsmailiyespor, Çayırpınarspor  ve Gündoğduspor ‘a madalya ve kupalarını Reşadiye Kaymakamımız Berker Çırak, Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç ve protokol üyeleri verdi.

Centilmenlik ortamında bir turnuvayı daha tamamladıklarını ifade eden Başkan Kılıç, futbolculara göstermiş oldukları birliktelikten tebrik ederek, turnuva komitesine ve katılım sağlayan bütün köy takımlarını tebrik etti. Yapılan konuşmalarını ardından katılımcılara Tokat’ın yöresel yemeği keşkek ikram edildi.

SAYGIDEĞER REŞADİYELİ HEMŞEHRİLERİMİZ

İlçemizde şu ana kadar hiç görülmemiş yatırımlar yapılmaktadır. Bu yatırımlar;   1- 35 km içme ...