Çocuklarımız Tiyatro Oyunu İle Eğlendi

Reşadiye Belediyemizin Sosyal ve Kültürel Faaliyetleri kapsamında, Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla, Erbaa Tiyatro Gönüllüleri tarafından hazırlanan, “Kahraman Bakkal Süper Markete Karşı” adlı Tiyatro oyunu ilgiyle izlendi.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen Tiyatro; vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Salonda yer bulamayan çocuklar ise çareyi protokolün önünde ki sehpalarda buldu. Sahnelenen oyunları çocuklarımız keyifle izledi.

Rol alan tiyatrocularımızı ve emeği geçen herkesi kutlayan Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, emeği geçen herkese teşekkür etti.

KUDÜS, KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR!

ABD’nin Kudüs provokasyonu tüm dünyada ve yurdumuzda olduğu gibi ilçemizde de protestolarla karşılandı. TÜGVA öncülüğünde ...