EMİRŞEYH YAKUP MAHALLESİ MUHARREM AYI İFTAR YEMEĞİ

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Muharrem ayı dolayısı ile Karşıkent mahalle sakinlerinin düzenledikleri iftar programına katıldı. Karşıkent Köyü Cemevinde düzenlenen programa Kaymakamımız İbrahim Gültekin , Belediye Başkanımız Cemil Kılıç ve bazı daire amirleri katıldı.

Vatandaşlarla aynı sofrada olmaktan ve aynı lokmaları paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan KILIÇ, “İslam dininin anlamı barış demektir. Bu güzel iftar sofrasında bizleri buluşturan Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Bu sofrada birliğimiz ve beraberliğimiz için dua ettik, lokmamızı paylaştık. Cenabı Allah hepimizi lokmamızı paylaşanlardan ve çevresine güzellikler yayanlardan eylesin. Muharrem ayının ülkemize ve bütün İslam alemine hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Cenabı Allah tuttuğunuz orucunuzu kabul eylesin” dedi.

SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ! DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

İlçemizde doğalgaz çalışmaları bugün itibariyle Atatürk Caddesi’nden başlatıldı. Belediye Başkanımız Cemil Kılıç yaptığı açıklamada “Göreve ...