ENGELLİ GENCE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ.

Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Yıldız ailesini ziyaret ederek, tekerlekli sandalye hediye etti.

İlçemizde Kayalık mahallesinde ikamet eden engelli Bahtiyar Yıldız’ın tekerlekli sandalye isteğini yerine getirdi. Her zaman engellilerin yanlarında olduklarını söyledi. Engellilerin her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacak tam donanımlı tekerlekli sandalyeyi, aileye taktim eden Başkan Kılıç, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Ailemizin bir engelli çocuğu vardı. Reşadiye Belediyesi olarak engelli ailelerimize güç vermek bizim temel anlayışımızdır. Ailemize, Allah güç kuvvet versin. Ailemizin hayatını kolaylaştırmak adına, bir engelli kardeşimizin hayat seviyesini yükseltmek adına her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Bugün getirmiş olduğumuz engelli aracı, engelli kardeşimizin her türlü ihtiyacını karşılayacaktır. Biz ailenin yanında olduğumuzu, hizmetlerinde olduğumuzu ifade ediyoruz” dedi.

SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ! DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

İlçemizde doğalgaz çalışmaları bugün itibariyle Atatürk Caddesi’nden başlatıldı. Belediye Başkanımız Cemil Kılıç yaptığı açıklamada “Göreve ...