Hasanşeyh Beldesinde, “Kütüphane Haftası” kutlandı

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Hasanşeyh Beldesinde “Kütüphane Haftası” kutlamaları kapsamında organize edilen programa katıldı.

Hasanşeyh İlkokulu Müdürlüğü tarafından organize edilen program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fedakârtürk yaptı. Daha sonra öğrenciler tarafından skeç oyunları yapıldı, okunan şiirlerin ve sinevizyon gösterilerinin ardından, beldede bulunan protokol üyeleri tarafından Z-Kütüphane ziyaret edildi.

Programa Reşadiye Kaymakamı Berker Çırak, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ferit Merttir, Hasanşeyh Belde Belediye Başkanı Recep Külekçi, Baydarlı Belde Belediye Başkanı İlyas Demir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Deniz Çezik, AK Parti Reşadiye İlçe Başkanı Av. Sefa Yiğit, MHP Reşadiye İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, dair amirleri ve öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Üniversiteli öğrencilerimizden yaşlılara sağlık hizmeti

İlçemizde üniversiteli öğrencilerimiz tarafından yaşlılara yönelik ateş, tansiyon ve nabız ölçümleri yaparak sağlık hizmeti veriyor. ...