İLÇEMİZDE “19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ” KUTLANDI

Devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü şanlı Al Bayrağımızın ilelebet gönderden inmemesi ve bu vatan topraklarında ezan sesinin dinmemesi için mücadele ederken gazi olan vatandaşlarımız unutulmadı.
Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM’nin 19 Eylül 1921 günü mareşallik rütbesi ve gazilik unvanının verilmesi nedeniyle tüm ülkede her yıl düzenli olarak kutlanan “Gaziler Günü” programı ilçemizde de kutlandı. Saat 10:00’da Hükümet konağı önünde başlayan programa Kaymakamımız İbrahim Gültekin, Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Cumhuriyet Savcısı M. Ferit Merttir, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Sefa Yiğit, MHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, daire amirleri, gazilerimiz ve şehit yakınları katıldı. Çelenklerin Atatürk anıtına sunulması ile başlayan program, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 2. Kademeli Çvş. Muhammet Emin Kaya’nın yaptığı program sonrası Alparsan Türkeş parkında Gazi ve şehit yakınları ile birlikte çay içilerek sohbet edildi. Program dahilinde öğleden sonra Atatürk çay bahçesinde gaziler ve şehit yakınları onuruna yemek verildi.

KUDÜS, KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR!

ABD’nin Kudüs provokasyonu tüm dünyada ve yurdumuzda olduğu gibi ilçemizde de protestolarla karşılandı. TÜGVA öncülüğünde ...