İlçemizde, 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü İlçemizde düzenlenen törenle kutlandı.

İlçemizdeki program Reşadiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fedakartürk’ün Kaymakamlık binası önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Ardından kutlamalar ilçe stadyumunda devam etti. Törene Reşadiye Kaymakamı Berker Çırak, Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, daire amirleri, AK Parti Reşadiye İlçe Başkanı Av. Sefa Yiğit, MHP Reşadiye İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri protokol üyeleri tarafından verildikten sonra Kaymakam Berker Çırak, Başkanımız Cemil Kılıç ve İlçe Başkanı Sefa Yiğit öğrencilere Türk Bayrağı dağıttı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında; Reşadiye Gazipaşa Burhan Aras İlkokulu öğretmenlerinden Murat Eser, Afrin Harekâtı için bestelediği “Afrin Zaferi” adlı şarkıyı öğrencileri ile birlikte sazı eşliğinde seslendirdi.

Kutlama programı öğrencilerin halk oyunları gösterileri, skeç, sandalye kapmaca, balon patlatma ve penaltı atma yarışı ile devam etti.

SAYGIDEĞER REŞADİYELİ HEMŞEHRİLERİMİZ

İlçemizde şu ana kadar hiç görülmemiş yatırımlar yapılmaktadır. Bu yatırımlar;   1- 35 km içme ...