İlçemizde, Altyapı Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Reşadiye’de modern altyapı sistemleri oluşturarak gelecekte şehrin altyapısını sağlama almayı hedefleyen Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla yeni hattın bölgeye uzun yıllar hizmet vermesi öngörüldüğünü söyledi.

Belediye Meclis üyemiz Metin Otyakmaz ve Fen İşleri Müdürümüz İsa Avşar ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, çalışmaların titizlikle yürütülmesi için firma yetkililerine uyarılarda bulundu.

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç’ın, yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

“Reşadiye’de modern altyapı sistemleri oluşturarak gelecekte şehrin altyapısını sağlama almayı hedefliyoruz. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla yeni hattın bölgeye uzun yıllar hizmet vermesi için çekilen hatları ekibimiz ile birlikte kontrol ediyoruz. İlçemizde yapımı biten Yağmur suyu hattındaki borularda su kaçağının olup olmadığını kontrol ettik. Yüklenici firmaya yetkililerine biraz daha titizlikle çalışmalarını istedik. Altyapı çalışmaları sırasında halkımıza rahatsızlık verdiğimizi biliyoruz ve bunun için siz değerli halkımızdan özür dileriz.” dedi.

Daha sonra Çermik Mahallesi Kemal Tüfekçi Caddesi’nde, Belediyemiz ve CK ÇEDAŞ işbirliği içerisinde yapımı devam eden havai elektrik hatlarının yer altına alma çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, çalışan işçilere kolaylıklar diledi.

İstanbul Milletvekilimiz Sırakaya Belediye Başkanımızı ziyaret etti.

Ak Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Zafer Sırakaya, Başkanımız Cemil Kılıç’ı ziyaret etti. Ak Parti İstanbul ...