İlçemizde Atatürk’ü Anma Töreni Düzenlendi

İlçemizde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79’uncu yıl dönümü nedeniyle anma törenleri düzenlendi.

10 Kasım Atatürk’ün 79’uncu ölüm yıl dönümü dolayısıyla Hükûmet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda anma töreni düzenlendi. Tören, Reşadiye Kaymakamımız Berker Çırak ile Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç’ın anıta çelenk sunumu ile başladı. Saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenler çaldı ve herkes saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşu esnasında yoldan geçen vatandaşlar durarak, kamu ve özel sektör çalışanları iş yerlerinin kapısına çıkarak saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından buradaki tören sona erdi.

Anma etkinlikleri Reşadiye Halk Eğitim Merkezi’nde devam etti. Saygı duruşunun bulunması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Atatürk Orta Okulu Türkçe Öğretmeni Cihat Yakar yaptı. Mustafa Kemal Atatürk ile ilgi hazırlanan sinevizyon gösterisiyle devam eden anma etkinliklerinde; öğrenciler şiirler okudu, oratoryo gösterileri ve Müzik Öğretmeni Hatice Doğan Kaya eşliğinde öğrencilerin koro gösterileri ile son buldu.

Anma etkinliklerine; Reşadiye Kaymakamımız Berker Çırak, Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, İlçe Jandarma Komutanımız Binbaşı Deniz Çezik, Kamu Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Başkanımızdan Kaymakam Çırak’a Ziyaret

Reşadiye Belediye Başkanımız cemil Kılıç ile Belediye Meclis Üyelerimiz, ilçemizde yeni görevine başlayan Kaymakamımız Berker ...