İlçemizde Çıkmaz Sokak Sorunu Çözülüyor

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Reşadiye Devlet Hastanesi yanındaki Şeyh Şamil Sokaktaki yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayalık Mahallesindeki Şeyh Şamil Sokağı, Sağlık Caddesine çıkar hale getirmek çalışmaların başladığını ifade eden Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, ilçemizde bulunan çıkmaz sokakları azaltmaya çalıştıklarını söyledi.

İlçe merkezinde yapılan faaliyetlerinde bir bir yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Cemil Kılıç şu şekilde açıklama yaptı: “Vatandaşlarımız, sokağın kapalı olmasından dolayı sıkıntı yaşamaması için Kayalık Mahallesi Şeyh Şamil Sokağını, Sağlık Caddesine çıkar hale getirmek için çalışmalara başladık. Fen İşleri Müdürü İsa Avşar ve ekibimiz ile birlikte kapalı olan yolu yerinde inceledik” dedi.

SAYGIDEĞER REŞADİYELİ HEMŞEHRİLERİMİZ

İlçemizde şu ana kadar hiç görülmemiş yatırımlar yapılmaktadır. Bu yatırımlar;   1- 35 km içme ...