İlçemizde Göz Doktoru Göreve Başladı

Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç ve Başkan Yardımcımız Hakan Ünal, Reşadiye Devlet Hastanemizde görevine başlayan Göz Doktoru Op. Dr. Turhan Dokumacıoğlu’nu ziyaret etti.

Başkanımız Cemil Kılıç yapmış olduğu ziyarette Doktor Turhan Dokumacıoğlu’na, yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi. 1968 yılında kurulduğu günden itibaren bu zaman kadar göz doktorunun olmadığının altını çizen Başkanımız Cemil Kılıç, Göz Doktoru Op. Dr. Turhan Dokumacıoğlu’nu muayene polikliniğinde ziyaret etti. AK Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Coşkun Çakır’ın, yapmış olduğu girişimleri doğrultusunda Göz Doktorunun göreve başladığını ifade eden Başkanımız Cemil Kılıç; vatandaşlarımızın, artık Niksar veya Tokat’a gitmek zorunda kalmayacaklarını söyledi.

KUDÜS, KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR!

ABD’nin Kudüs provokasyonu tüm dünyada ve yurdumuzda olduğu gibi ilçemizde de protestolarla karşılandı. TÜGVA öncülüğünde ...