İlçemizde Havai Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor

Reşadiye’de havai elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları bütün hızıyla devam ederken, ilçe merkezinde altyapı çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç’ın girişimiyle başlatılan havai hatların yer altına alınma çalışmaları hızla devam ediyor. ÇEDAŞ ekipleri çalışmalar kapsamında Çermik Mahallesi Kemal Tüfekçi Caddesi’nde kazı yaparak kabloların çekileceği alanı açıyor ve sonrasında ise kablolar çekiyor, kum dolgu yapıyor.

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, havai hatların yer altına alınmasıyla ilgili çalışmaları yakından takip ediyor.

Çalışma alanlarını ziyaret ederek ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Kılıç, “Tüm bu işlemler sırasında orta gerilim havai hatlar iptal edilerek yer altına alınıyor. Çalışmalar sonucunda hatlar modernize edilerek bir yandan görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oluyor bir yandan da kötü hava koşullarından dolayı meydana gelen arızalar minimum seviyeye indirilmiş oluyor” dedi.

İlçemizde devam eden havai elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları kapsamında daha önce de Osmaniye Mahallesi, Kurtuluş Merkez Mahallesi ve Çamlıca Mahalle’sinde çalışmalar yapılmıştı.

Başkan Kılıç’tan Hastalara Anneler Günü Sürprizi

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Anneler Günü dolayısyla eşi Canan hanımefendi ile birlikte Reşadiye Devlet Hastanesi’ni ...