İlçemizde İstiklal Marşı’mızın 97’inci Yıl Dönümü Kutlandı

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, İstiklal Marşı’nın kabulünün 97’inci yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla düzenlenen kutlama programına katıldı.

İstiklal Marşı’nın kabulünün 97’inci yılı, Reşadiye Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapılan törenle kutlandı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programa İlçe Kaymakamı Berker Çırak, Cumhuriyet Savcısı Burak Şimşek, Asli Hukuk Hâkimi Özdemir Demirtaş, Sulh Ceza Hâkimi Zeynep Namlıkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Deniz Çezik, daire müdürleri, AK Parti Reşadiye İlçe Başkanı Av. Sefa Yiğit, MHP Reşadiye İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ve ilçe protokolünden çok sayıda isim katıldı.

Program Şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri tarafından İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un şiirleri okundu. Ardından öğrenciler tarafından sahnelenen tiyatro gösterisi katılımcılardan büyük beğeni kazandı. Programın ardından Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

İstanbul Milletvekilimiz Sırakaya Belediye Başkanımızı ziyaret etti.

Ak Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Zafer Sırakaya, Başkanımız Cemil Kılıç’ı ziyaret etti. Ak Parti İstanbul ...