İlçemizde Nevruz Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Nevruz Bayramı kutlamalarına katıldı.

Reşadiye Gazipaşa Burhan Aras İlkokulu öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlikte günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından yumurta tokuşturma, ip çekme, çuval yarışları yapıldı. Öğrenciler tarafından koro halinde türküler seslendirildi. Diriliş Ertuğrul dizisinin müziği ve dombra müziği eşliğinde protokol üyeleri ile birlikte kayı kostümleri giyen öğrenciler yakılan Nevruz ateşinin üzerinden atladı, çekiç ile demir dövdü. Daha sonra öğrenciler müzik eşliğinde halay çekip eğlendi.

Kutlamalara Reşadiye Kaymakamımız Berker Çırak, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ferit Merttir, AK Parti Reşadiye İlçe Başkanımız Av. Sefa Yiğit, MHP Reşadiye İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, daire amirleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Üniversiteli öğrencilerimizden yaşlılara sağlık hizmeti

İlçemizde üniversiteli öğrencilerimiz tarafından yaşlılara yönelik ateş, tansiyon ve nabız ölçümleri yaparak sağlık hizmeti veriyor. ...