İlçemizde Şehit Düşen 11 Askerimiz için Anma Töreni Düzenlendi

Reşadiye ilçemizde 8 yıl önce bölücü terör örgütü PKK tarafından pusu kurarak şehit olan 7 askerimiz ve 14 Ekim 1997 tarihinde şehit düşen 4 askerimiz, düzenlenen törenle anıldı.

7 Aralık 2009 tarihinde Reşadiye-Sazak köy grup yolu Kuruçeşme mevkinde bölücü terör örgütü mensuplarınca askeri araca ateş açılması sonucunda araçta bulunan 7 asker şehit oldu. 14 Ekim 1997 ise aynı bölgede 4 asker PKK tarafından pusu kurması sonucu şehit edildi. 7 Aralık 2010 tarihinde Tokat Valiliği ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından 1 uzman çavuş ve 6 er için yaptırılan şehitlik anıtındaki anma törenine Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, AK Parti Reşadiye İlçe Başkanımız Av. Sefa Yiğit, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi. AK Parti Reşadiye Gençlik Kolları tarafından düzenlenen anma töreninde Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, vatandaşlarımız ile birlikte fidan dikti.

Öğrencilere Forma Hediye Edildi

Reşadiye Belediye Başkan Yardımcımız Hakan Ünal, makamında öğrencilere forma hediye etti. Bir grup öğrenci geçtiğimiz ...