İlçemizde, Şehitlerimizi Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi Kutlamaları Yapıldı

İlçemizde, Şehitlerimizi Anma ve 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’mizin 103’üncü yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi.

Reşadiye Hükûmet Konağı önünde düzenlenen çelenk sunum törenine İlçe Kaymakamı Berker Çırak, Belediye Başkanı Cemil Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Deniz Çezik, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ferit Merttir, Asli Ceza Hakimi Özdemir Demirtaş, AK Parti Reşadiye İlçe Başkanımız Av. Seva Yiğit, protokol üyeleri, askeri personel, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Atatürk Anıtı’na Kaymakam Berker Çırak ve Belediye Başkanımız Cemil Kılıç tarafından çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Reşadiye Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda devam eden programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Fedakârtürk yaptı. Programda, öğrencilerin hazırladığı şiirler okundu. Hazırlanan çeşitli oratoryo gösterileri yapıldı. Çanakkale ile ilgili şarkılar seslendirildi.

İlçe Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek programı düzenledi. Daha sonra protokol üyeleri şehir mezarlığında bulunan Şehit Yüzbaşı Orhan Çakır’ın mezarını ziyaret etti. Emekli imam Süleyman Demir’in Kur’an’ı Kerim okumasının ardından, İlçe Müftüsü Necmettin Saydan tarafından okunan dua ile son buldu.

Meydan Parkı Çalışmaları Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, ilçe merkezinde bulunan oturma parkı yıkılarak yerine bin metrekarelik alanda Meydan ...