İlçemizde Yapımı Devam Eden Okullar Ziyaret Edildi

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, AK Parti Tokat Milletvekilimiz Zeyid Aslan, Tokat Valimiz Ömer Toraman, Kaymakamımız Berker Çırak ve AK Parti İlçe Başkanımız Sefa Yiğit ile birlikte yapımı devam eden Meslek Yüksek Okulu, Endüstri Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve Yurt binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Okullarımızın kaba inşaatlarının büyük bir bölümü tamamlandığını ifade ederek, “son derece hızlı ve temiz çalışan ustalarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki eğitim-öğretim yılı içerisinde okullarımızın açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ! DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

İlçemizde doğalgaz çalışmaları bugün itibariyle Atatürk Caddesi’nden başlatıldı. Belediye Başkanımız Cemil Kılıç yaptığı açıklamada “Göreve ...