İstanbul Milletvekilimiz Sırakaya Belediye Başkanımızı ziyaret etti.

Ak Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Zafer Sırakaya, Başkanımız Cemil Kılıç’ı ziyaret etti.

Ak Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Zafer Sırakaya, Hasanşeyh Belediye Başkanı Recep Külekçi, Baydarlı Belediye Başkanı İlyas Demir, Cimitekke Belediye Başkanı Erol Aydın ve Ak Parti İl Encümeni Yusuf Avşar Belediyemizi ziyarette bulundular. Belediye Başkanımız Cemil Kılıç “Ak Parti İstanbul Milletvekilimiz Zafer Sırakaya’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, milletvekili görevinde başarılar diliyor, ülkemiz için hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum. Allah mahçup etmesin.” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ! DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

İlçemizde doğalgaz çalışmaları bugün itibariyle Atatürk Caddesi’nden başlatıldı. Belediye Başkanımız Cemil Kılıç yaptığı açıklamada “Göreve ...