Jandarma Karakolu ve Adliye Binası için Arsa Yeri Belirleme Çalışmaları Başlatıldı

Jandarma Karakolu ve Adliye Binası için Arsa Yeri Belirleniyor

Reşadiye’de, çarşı merkezinde bulunan Jandarma Karakolu binası ve Adliye binası için arsa belirleme çalışmaları başlatıldı.

Reşadiye Kaymakamlığında AK Parti Tokat Milletvekilimiz Prof. Dr. Coşkun Çakır’ın başkanlığında istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Reşadiye Kaymakamımız Berker Çırak, Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Tokat İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İlçe jandarma Komutanı Binbaşı Deniz Çezik, AK Parti Reşadiye İlçe Başkanı Sefa Yiğit ve AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.Toplantıda, Jandarma Karakolu ve Adliye için yeni hizmet binalarının yapılacağı yerler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Akıllı tahta üzerinden Reşadiye haritasında 2 hizmet binası için arsa yeri belirlemesi çalışması yapıldı.

İstanbul Milletvekilimiz Sırakaya Belediye Başkanımızı ziyaret etti.

Ak Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Zafer Sırakaya, Başkanımız Cemil Kılıç’ı ziyaret etti. Ak Parti İstanbul ...