KERBELA İSLAM ÜMMETİ OLARAK HEPİMİZİN ORTAK ACISIDIR.

Kaymakamımız İbrahim GÜLTEKİN ile Belediye Başkanımız Cemil KILIÇ Karşıkent Cemevi’nde ilçe protokolü ve vatandaşlara aşure ikramında bulundu.
Muharrem ayı dolayısıyla Kaymakamlığımız tarafından hazırlanan aşureleri vatandaşlara dağıtan başkanımız Cemil KILIÇ; “Dünyanın neresinde olursak olalım, mezhebimiz, meşrebimiz, kültürümüz, coğrafyamız, dünya görüşümüz ne olursa olsun, Kerbelâ, İslâm ümmeti olarak hepimizin ortak acısıdır, ortak hüznüdür, ortak kederidir. Muharrem ayında Peygamber Efendimiz (s.a.v)’ in biricik torunu Hz. Hüseyin ve arkadaşlarının şehit edildiği aydır. Bugün bize düşen Kerbelâ’yı doğru okumak ve doğru anlamaktır. Kerbelâ’yı anlamak, Kerbelâ’dan ayrılık-gayrılık değil; birlik-beraberlik çıkarmaktır.

Muharrem aynın ülkemize ve İslam Alemine güzellikler getirmesini dilerim. Allah hepimizin evlerine bereket getirsin.” dedi

EMİRŞEYH YAKUP MAHALLESİ MUHARREM AYI İFTAR YEMEĞİ

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Muharrem ayı dolayısı ile Karşıkent mahalle sakinlerinin düzenledikleri iftar programına katıldı. ...