Mart Ayı “Halk Günü” Toplantısı Yapıldı

İlçemizde her ayın ilk pazartesi günleri mutat olarak yapılan “Halk Günü” Mart ayı toplantısı İlçe Kaymakamı Berker Çırak, başkanlığında ve Belediye Başkanımız Cemil Kılıç’ın katılımıyla gerçekleşti.

Reşadiye Halk Eğitim Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, Bereketli Belediye Başkanı Necati Şahin, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı. Vatandaşlarımızın istek, şikayet ve önerilerini birebir görüşerek dile getirebilmeleri amacıyla her ay düzenli olarak “Halk Günü” toplantımızı gerçekleştirildiğini ifade Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, toplantının hayırlı olmasını diledi.

Başkan Kılıç, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Reşadiye’nin içerisi biraz sıkıntılı görünüyor muhakkak, 6-7 ay bir süre sabretmenizi rica ediyorum. İlçemizde elektrik hatlarını da yer altına alıyoruz. Doğalgazı’nda ihalesi yapıldı. Artık başlıyoruz. Hafriyatınıda Reşadiyeli bir arkadaş almış ona da hayırlı olsun diliyorum. Dün aradı bizi AKSA’nın yetkilisi ilçe merkezimizde çalışmayı başlatacaklar. Doğalgaz içinde kazı çalışması yapılacak 6-7 ay böyle yollarda inşaat çalışması devam edecek. Ama çalışmaların sonucunda inşallah altyapı sıkıntımız kalmayacak. Hemen üst yapıya başlayacağız. Daha güzel bir Reşadiye olacak, değişiklikler olacak” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekâtına da değinen Başkan Kılıç, Cenabı Allah, ülkemizi savunan ordumuza, Afrin’deki Silahlı Kuvvetlerimize zaferler nasip etsin inşallah, şehit olanlara Allah rahmet etsin yaralılarımıza da cenabı hak acil şifalar ihsan etsin” ifadelerini kullandı.

Başkan Kılıç, mazluma, masuma ve kimsesizlere kol kanat germeye gelen Türkiye, Dünya’nın umudu haline gelmiş durumda olduğunu söyledi.

Meydan Parkı Çalışmaları Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, ilçe merkezinde bulunan oturma parkı yıkılarak yerine bin metrekarelik alanda Meydan ...