Meydan Parkı Çalışmaları Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, ilçe merkezinde bulunan oturma parkı yıkılarak yerine bin metrekarelik alanda Meydan Parkı Projesi’ni hayata geçirmek için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, yapımı tüm hızıyla süren Meydan Parkı’nda devam eden çalışmaları bugün beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceledi. Proje fotoğrafları üzerinde ve alanda yapılan inceleme sonrası bir açıklama da yapan Kılıç, projenin Hükûmet Meydanı’na güzellik atacağını kaydederek “Reşadiye Belediyesi olarak gelişen, büyüyen, güzelleşen ilçemizi daha iyi standartlara ulaştırmak için büyük bir gayret ve heyecanla hareket ediyoruz. Parkın içinde, oturma alanları, çay ocağı, yeşil alanı ve yerden aydınlatmalı ışık sisteminin faaliyete geçmesiyle meydanımız modern bir görünümüne kavuşturacaktır. Burası hem çarşıda uğrayanlar hem de vatandaşların özel oturup dinlendiği, vakit geçirdiği bir alan olacak” dedi.

Başkan Kılıç’tan Hastalara Anneler Günü Sürprizi

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Anneler Günü dolayısyla eşi Canan hanımefendi ile birlikte Reşadiye Devlet Hastanesi’ni ...