OKA’dan 2018’De 28 Milyon TL’lik Destek

Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, OKA tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı(OKA), 2018 yılı “Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Küçük ölçekli Altyapı Yatırımlarına Mali Destek Programı” ve Organize Sanayi Bölgelerine(OSB) Ortak Üretim Altyapısının İyileştirilmesi Mali Destek Programı” kapsamında 28 milyon TL destek verecek.

Reşadiye Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda düzenlenen toplantı da, OKA’da Hukuk müşaviri olarak görev yapan Seda Dönmez Örsoğlu, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından 28 Milyon TL’lik kaynakla Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illerinde faaliyet gösteren Organize Sanayi Bölgeleri’nin temel ve teknik altyapı ihtiyaçlarının karşılanması ve turizme yönelik fiziksel altyapının iyileştirilmesi hedeflenirken, mali destek programlarının duyurulması amacıyla Amasya, Çorum, Samsun, Tokat il ve ilçelerinde bilgilendirme ve eğitim toplantıları düzenlendiğini söyledi.

Dönmez Örsoğlu, Teklif çağrısı döneminde proje başvurusu yapmak isteyen, proje hazırlama aşamasında olan kurum ve kuruluşlara ilan edilen programların amaçları ve öncelikleri, destek tutarları, uygunluk kriterleri, başvuru şekli, yapılacak işlemler ve OKA’nın desteklediği projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Toplantıya; Reşadiye Kaymakamı Berker Çırak, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Ünal, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Deniz Çezik, Belde Belediye Başkanları, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri (STK) ve vatandaşlar katıldı.

İstanbul Milletvekilimiz Sırakaya Belediye Başkanımızı ziyaret etti.

Ak Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Zafer Sırakaya, Başkanımız Cemil Kılıç’ı ziyaret etti. Ak Parti İstanbul ...