Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç mesajında, kadınların önemine değinerek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Başkan Kılıç, “Yüce dinimiz ve medeniyetimiz her zaman kadına özel bir önem vermiş ve kadınlarımızın hak ve hukuklarının çiğnenmemesi hususunun altını önemle çizmiştir. Hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde en önemli katkıyı sağlamaktadır. Bu düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

SAYGIDEĞER REŞADİYELİ HEMŞEHRİLERİMİZ

İlçemizde şu ana kadar hiç görülmemiş yatırımlar yapılmaktadır. Bu yatırımlar;   1- 35 km içme ...