Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı.

AK Parti İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda Başkanımız, Dünya’da mağdur milletlerin Türkiye’nin gözünü gözlediğini, Türkiye’ye baktığını, Türkiye’nin ilerlemesi ve gelişmesi için dua ettiğini söyledi.

Başkanımız konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

2017 Yılının son olan AK Parti ilçe danışma meclisi toplantısının hayırlara vesile olmasını dileyen Kılıç, “Muhtemelen yenilenen teşkilatlarımız ile beraber; ilçe teşkilatı, kadın kolları, ilçe gençlik kolları ile beraber toplantımızı gerçekleştiriyoruz. İnşallah, hayırlı olmasını bereketli olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum” dedi.

AK Parti için yapılan işlerin önemli olduğunu vurgulayan Kılıç, Dünya’nın çok hızlı bir süreçten geçtiğini belirtti.

“Tarihi Oluşturan Kişileriz”

“Şu süreçte, bu dönemde tarihi oluşturan kişileriz. Her birimizin yaptığı işler çok kıymetli işler bunun farkında olun. Çünkü, Dünya’da mağdur milletler Türkiye’nin gözünü gözlüyor, Türkiye’ye bakıyor, Türkiye’nin ilerlemesi ve gelişmesi için dua ediyor. Onun için her birimiz ne yapıyorsak bu dava için bir kelime de sarf ediyorsak çok önemli işler yaptığımızın farkında olalım. Allah’a hamd olsun bu sürecin içerisindeyiz ve tarihin bu gelişme sürecini oluşturuyoruz. İnşallah ülkemiz bu sıkıntılı süreçlerden de Cenab-ı Hakkın yardımıyla geçecek geçiyor da buna da şahit oluyoruz.

“7 düvel hücum etse de Allah’ın yardımı geliyor”

Türkiye, nerede haksızlık nerede mağdur nerede garip ve zulme uğrayan devlet varsa onların yanında, dünya tarafından bir kuşatma altındayız. Ekonomik kuşatma altındayız. 7 düvel hücum etse de Allah’ın yardımı geliyor. Niye? Buda gösteriyor ki yaptığımız iş doğru işler. Allah için yapılan işlerin farkındayız. Bunun da bilincinde olalım inşallah. Her biriniz çabalar sarf ediyorsunuz. Genç kardeşlerimiz, özellikle hanım kardeşlerimiz AK Parti için hanım kardeşlerimizin de çok büyük katkıları var. Her kademedeki arkadaşların çabaları makbuldür muhteremdir. Allah razı olsun hepinizden” şeklinde ifade etti.

Meydan Parkı Çalışmaları Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, ilçe merkezinde bulunan oturma parkı yıkılarak yerine bin metrekarelik alanda Meydan ...