REŞADİYE İMAM HATİP LİSESİ BİNASININ TEMELİ DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI

3000 metrekarelik eski Ticaret Lisesi’nin alanına kurulacak ve 8 milyon 634 liraya mal olacak 16 derslikli 200 öğrenci kapasiteli İmam Hatip Lisesi’nin temel atma töreni, Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem, Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fedakartürk, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Sefa Yiğit, MHP ilçe Başkanı Ahmet Öztürk, STK Temsilcileri, Kurum Amirleri ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.
Eylül 2018 de bitirilecek İmam Hatip Lisesinin temel atma töreninde konuşma yapan Başkan Cemil Kılıç, “Bugün İmam Hatip Lisemizin temel atma töreni için buradayız. Cenab-Hakk hayırlı ve uğurlu etsin. Biz Belediye olarak buranın yerini İmam Hatip Lisesi’ne tahsis ettik. Ve bundan sonra da ilçemizdeki bütün okulların dönüşümünü sağlayacağız. Bu konuda Reşadiyemizden bir milletvekilimizin olması bizim için bir şans. İnşallah bütün kurum kuruluşlarımızı, başta okullarımız olmak üzere İmam Hatip Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, Meslek Yüksekokulu, Hükümet Binası ve diğer okullarımızın tamamının dönüşümünü sağlamalıyız. Çünkü ilçemiz riskli alan üzerinde. İlçemiz Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde bulunduğundan hem yenilenmeyi sağlayacağız , depreme dayanıklı binalar oluşturacağız hem de modern çağdaş ve günün ihtiyaçlarına cevap verebilecek hale getireceğiz inşallah. Bunun için hep birlikte çaba sarf ediyoruz. Yerel Yönetim, siyasiler ve mülki idare olarak iyi bir uyum içerisindeyiz. Allah nasip ederse bütün Reşadiye’nin tüm okullarını yenileyeceğiz. Meslek Yüksekokulu ile yenilenmeye başlanan okullarımızın temellerini Sayın Kaymakamımız buradayken atacağız inşallah. Sayın Milletvekilimiz Prof. Dr Coşkun Çakır Bey törene işleri nedeniyle katılamadılar. Daha sonra ki temel atma törenlerine inşallah hep birlikte katılım sağlayacağız. Allah hayırlı uğurlu etsin. İnşallah tez zaman içerisinde lisemizin kazasız belasız yapılıp teslim edilmeyi nasip etsin. Milli Eğitim Müdürümüzün de belirttiği gibi inşallah 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimizin okula başlaması dileğiyle ilçemize hayırlı uğurlu olsun diyor, hepinize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

SÖZ VERDİK GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. DOĞALGAZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve İlçemiz için en önemli ...