Reşadiye’ye, 25 milyon 724 Bin Liralık Eğitim İçin Yatırım Yapılıyor

İlçemizde yapımı devam eden okulları ziyaret eden AK Parti Tokat Milletvekilimiz Prof. Dr. Coşkun Çakır ve Belediye Başkanımız Cemil Kılıç 3 okul ve bir yurt binasını gezerek incelemelerde bulundu.

Reşadiye Meslek Yüksekokulu, 24 derslikli Endüstri Meslek Lisesi ve 16 derslikli İmam Hatip Lisesi ile 200 kişilik yurt binasının 25 milyon 724 bin liraya mal olan okul binaların yapımı hızla devam ediyor.

Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç su, kanalizasyon, yağmur suyu alt yapı çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade ederek ilçede yapımı devam eden yatırımlardan dolayı şantiye sahasına dönüştüğünü ve Niksar ilçesinden gelecek olan Doğal Gaz ana hat borusunun yapımı için 15 Kasım’da ihalesinin gerçekleşeceğini ifade etti.

KUDÜS, KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR!

ABD’nin Kudüs provokasyonu tüm dünyada ve yurdumuzda olduğu gibi ilçemizde de protestolarla karşılandı. TÜGVA öncülüğünde ...