SÖZ VERDİK GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. DOĞALGAZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanımız Cemil Kılıç’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve İlçemiz için en önemli atılımlarından olan “DOĞALGAZ” çalışmaları bugün itibariyle Kurtuluş Mahallesi’nden başlatıldı
Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, Kurtuluş Mahallesi Gazi Şehri Yaylacı Sokak’tan başlatılan çalışmaları inceledi ve şirket yetkililerden bilgi alarak burada bir açıklama yaptı.
Başkan Kılıç yaptığı açıklamada” Doğalgaz çalışmalarını Kurtuluş Mahallemizden başlattık. Doğalgaz borularının döşenme işlemi başladı. Buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. 2-3 yıldır doğalgazın ilçemize gelmesi için çok çaba sarfettik. BOTAŞ Genel Müdürümüze buradan teşekkür ediyorum. Çünkü verdiği sözleri yerine getiriyor ve takvimi aynen işletiyor. İnşallah 2018’in kışında doğalgaz Reşadiye’ye ulaşmış olacak.
Bu yıl bu mahallemizden başlatılan çalışmalar 2018’de daha da hızlanarak tamamlanacak. Tüm Reşadiyemizin hatları döşenerek abonelikleri verilmeye başlanacak. İlçemize hayırlı olsun, Cenab-ı Hakk ilçemizi daha çok hizmete kavuştursun inşallah.
Doğalgazın ilçemize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Enerji Bakanlarımıza, BOTAŞ yetkililerine, Milletvekilimiz Pr. Dr. Coşkun ÇAKIR’a, İlçe Teşkilatımıza, Gençlik Kollarımıza emeği geçenler ile tüm Reşadiyeli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

REŞADİYE KAPLICA SULARI KANSER HÜCRELERİNİ ÖLDÜRÜYOR.(BASINDA ÇIKAN KAPLICA SUYU HABERİMİZ)

REŞADİYE KAPLICA SULARI KANSER HÜCRELERİNİ ÖLDÜRÜYOR. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde (GOÜ) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ...