Tiyatro gösterisinde Öğrencilerimiz Hem Eğlendi Hem de Öğrendi

Reşadiye Kaymakamlığımız ve Reşadiye Belediyemizin Sosyal ve Kültürel Faaliyetleri kapsamında, ilçe merkezi, belde ve köy okullarında eğitim gören ilkokul çağı öğrencilerimizi hem eğlendirdi, hemde trafik kurallarını öğretti. Reşadiye Halk Eğitim Merkezi Salonu’nun da düzenlenen “Kızgın Kuşlar Trafikte” adlı tiyatro oyununu binden fazla öğrencimiz izledi.

Reşadiye Halk Eğitim Merkezi Salonu’nu dolduran öğrencilerimiz, “Kızgın Kuşlar Trafikte” adlı tiyatro oyununu izledi. Sergilenen oyunda çocuklara trafik işaretleri, yaya geçitleri, trafikte geçiş üstünlüğü, emniyet kemeri kullanımı ile yaya, yolcu ve sürücülerin trafikte uyması gereken kurallar oyun haline getirilerek anlatıldı. Kendilerine sorulan sorularla zaman zaman oyuna dâhil olan minikler de, yol güvenliği unsurlarını eğlenceli bir şekilde öğrenme şansı buldu. düzenlenen organizasyonla ‘Kızgın Kuşlar Trafikte’ oyunu sergilendi.Öğrencilerin hem eğlendiği hem öğrendiği tiyatro gösterisi, Köy ve Belde okullarımız dahil üç günde yedi gösterimle binden fazla öğrenciye sahnelendi.

Öğrencilere Forma Hediye Edildi

Reşadiye Belediye Başkan Yardımcımız Hakan Ünal, makamında öğrencilere forma hediye etti. Bir grup öğrenci geçtiğimiz ...