Üniversiteli öğrencilerimizden yaşlılara sağlık hizmeti

İlçemizde üniversiteli öğrencilerimiz tarafından yaşlılara yönelik ateş, tansiyon ve nabız ölçümleri yaparak sağlık hizmeti veriyor.

GOP Reşadiye Meslek Yüksek Okulu Evde Bakım Hizmetleri bölümü öğrencileri tarafından Hükûmet Konağı önüne açtıkları sağlık standında ’Yaşlılık Misafirliktir Onu İyi Ağırlama Gerekir’ adı altında farkındalık oluşturmak amacıyla vatandaşlarımızın ateş, tansiyon ve nabız ölçümlerini yaparak, sağlıkları hakkında bilgi veriyor. Proje Cuma gününe kadar devam edecek. Belediye Başkanımız Cemil Kılıç, “bu güzel ve anlamlı proje için öğretim görevlisi Esra Özbudak hocamızı ve öğrencilerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ! DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

İlçemizde doğalgaz çalışmaları bugün itibariyle Atatürk Caddesi’nden başlatıldı. Belediye Başkanımız Cemil Kılıç yaptığı açıklamada “Göreve ...