Başkanımızın, Engelliler Günü Mesajı

#3AralıkDünyaEngellilerGünü

Reşadiye Belediye Başkanımız Cemil Kılıç’ın “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” mesajı: “Toplumu oluşturan tüm bireyler eşit hak ve özgürlüklere sahiptir. Engelli vatandaşlarımızın yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba gösterilmesi, gerek birey olarak gerekse devlet ve toplum olarak temel sorumluluğumuzdur. Engelli bireylerimizi toplum olarak daha çok sahip çıktığımız güzel günleri görmek dileğiyle tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyor, yaşam mutluluklarının arttığı, engellerinin ortadan kalktığı sağlıklı günler diliyorum”

KUDÜS, KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR!

ABD’nin Kudüs provokasyonu tüm dünyada ve yurdumuzda olduğu gibi ilçemizde de protestolarla karşılandı. TÜGVA öncülüğünde ...